Omnisell -ratkaisut toteuttaa Nethit ja Suomen Kassajärjestelmät Oy

Nethit Oy logo
Omnisell logo

Omnisell-ratkaisun taustalla ovat suomalaiset Nethit Oy  ja Suomen Kassajärjestelmät Oy, joiden yhteenlaskettu liikevaihto on yli 5,3 MEur, tulos 0,9 MEur  ja henkilökuntaa n. 50.

SKJ ja Nethit ovat edelläkävijöitä kaupan toiminnanohjausratkaisujen ja monikanavaisen myynnin kehittäjinä ja järjestelmätoimittajina Suomessa. Kaupan järjestelmiä olemme toimittaneet yli 3000 toimipisteeseen. Monikanavaisen kaupan ratkaisuja olemme toimittaneet yli 200, ketjunohjausratkaisuja yli 200.

Vuodesta 2002 toiminut Nethit Oy on monikanavaisten, verkkokaupat ja myymälät yhdistävien myynnin ratkaisujen johtava toimittaja Suomessa. Olipa tarpeesi verkkokauppa, yksittäinen kassa, myymäläjärjestelmä, ketjunohjaus tai monikanavaisen myynnin ratkaisu, Nethit on osaava ja luotettava kumppani kehittämään liiketoimintaa kanssanne.

Vuodesta 1991 toiminut Suomen Kasssajärjestelmät on kaupan kassajärjestelmien ja toiminnanohjauksen pioneeri ja edelläkävijä. SKJ:n 14 toimialakohtaisen ratkaisun lisäksi asiakaskunnasta löytyy referenssejä lähes kaikilta toimialoilta.

Palvelumme kattavat myyntiliiketoiminnan konsultoinnin ja kehittämisen, järjestelmät sen hallintaan ja markkinointipalvelut. Toimitamme markkinoiden integroiduimman verkkokauppa-, kassa- ja kaupan toiminnanohjausratkaisun.

Verkkokaupan asiantuntijoita on palveluksessamme yli kaksikymmentä. Heillä on yhteensä vuosikymmenien laaja-alainen kokemus monikanavaisen liiketoiminnan kehittämisestä kotimaassa ja kansainvälisesti. Emme keskity pelkkään tekniikkaan, vaan siihen, mitä sen avulla voi liiketoiminnassa saavuttaa.

Kumppaneiksemme olemme valinneet alan parhaat, joiden kanssa muodostamme osaavimman verkoston, kun kyse on monikanavaisen liiketoiminnan kehittämisestä.