Monikanavaisen kaupan ratkaisu

Kivijalassa ja verkossa. Kuluttajille ja yrityksille. Kotimaassa ja kansainvälisesti. Ratkaisullamme hallitset kaikkia tuotteita ja niiden myyntiä kaikissa kanavissa keskitetysti. Myymälästä verkkokaupan toimitusputkeen ja verkosta ostetun tuotteen myymäläpalautukseen. Monikanavaisista kanta-asiakasratkaisuista tuotteistettuhin laitekokonaisuuksiin läpi koko ketjun.

Yhdellä ja samalla ratkaisulla. Yhdeltä toimittajalta.

LUE LISÄÄ
TUTUSTU REFERENSSEIHIN
OTA YHTEYTTÄ

Monikanavainen-ratkaisu

Verkkokaupparatkaisu

Verkkokaupparatkaisu

Markkinoiden myyvin verkkokaupparatkaisu monikanavaiseen kauppaan. Suomalaisille kuluttajille suunnitellut käyttöliittymät ja jatkuva asiakkaidemme verkkoliiketoiminnan mallien kehittäminen yhdistettynä ratkaisumme jatkuvaan tekniseen kehittämiseen ja asiakasympäristöjen päivittämiseen, pitävät asiakkaamme verkkokaupan menestyjinä omilla toimialoillaan.

LUE LISÄÄ
TUTUSTU REFERENSSEIHIN
OTA YHTEYTTÄ

verkkokauppainvestoinnninelinkaari
verkkokauppaliiketoiminnankehittaminen
mitenmarkkinoitviisaasti

Myymäläketjun ratkaisu

Ota käyttöösi nykyaikainen kassaratkaisu ja myynnin toiminnanohjaus. Ketjunohjauksen avulla kaikki perustiedot hallitaan keskitetysti ja varmistetaan, että eri myyntipisteiden ja varastojen tiedot pysyvät yhtenäisinä. Kaikki myyntitapahtumat kerätään myös yhteen keskitettyyn raportointiin liiketoiminnan suunnittelun ja seurannan tehostamiseksi. Laadun ja osaamisen takeena on yli 3,000 toimitettua myymäläratkaisua.

LUE LISÄÄ
TUTUSTU REFERENSSEIHIN
OTA YHTEYTTÄ

Myymäläketjunratkaisu_562x348

Citykassa_Palvelut_562x348

Kassaratkaisu

Citykassa on heti käyttövalmis ja kotimainen kassaratkaisu, joka soveltuu niin myymälään kuin ravintolaan. Koska samalla ratkaisulla hallitset myös myymäläketjua sekä verkkokauppaa, voit huolettomasti laajentaa liiketoimintaasi yhdestä toimipisteestä myymäläketjuksi ja kattamaan niin kuluttaja, kuin tukkuverkkokaupan.

LUE LISÄÄ
TUTUSTU REFERENSSEIHIN
OTA YHTEYTTÄ