Citykassa myymäläratkaisu

heti käyttövalmis ja kompakti kassaratkaisu

Yli 3,000 toimitettua myymäläratkaisua. Ota käyttöösi nykyaikainen kassaratkaisu ja myynnin toiminnanohjaus. Yhdellä järjestelmällä toteutettu ketjunhallinta ja mahdollisuus laajentaa sama ratkaisu verkkokauppaan.

OTA YHTEYTTÄ
TUTUSTU REFERENSSEIHIN

Myymäläketjunratkaisu_562x348

Ominaisuuksia, käytettävyyttä ja skaalautuvuutta

Räätälöity kassanäkymä

Kosketusnäytön kassanäkymään voidaan helposti luoda haluttuja toimintoja ja järjestellä ne käytettävyyttä ja nopeutta ajatellen yhdelle tai useammalle vaihdettavalle paneelille. Eri kassoilla voi tarvittaessa olla erilaisia kassanäkymiä, joita myymälässä voidaan hallita keskitetysti.

Verovapaa myynti ja Global Blue

Global Blue mahdollistaa EU:n ulkopuolisen asiakkaan Suomessa maksamien arvonlisäverojen palauttamisen rajalla tai kotimaassaan. Ohjelmisto välittää tositteen GB palvelimelle, jotta kuitin oikeellisuus voidaan todentaa alv-osuuden palautuksen yhteydessä. Yritys voi myös hallita alv-palautukset itse Matkustajamyyntitoiminnon avulla. Silloin matkustajan on palattava liikkeeseen hakemaan palautuksensa.

Sarjanumeroseuranta

Sarjanumerot voidaan tallentaa järjestelmään varastoon tuloutuksen tai vasta myynnin yhteydessä. Tämä mahdollistaa tarkemman takuulaiteseurannan ja asiakkaalle myytyjen sarjanumerollisten laitteiden hallinnan.

Käyttöoikeuksien hallinta

Käyttöoikeuksia voidaan rajata erilaisille käyttäjäryhmille tarkasti. Oma käyttöoikeusprofiili on mahdollista luoda jopa yksittäiselle käyttäjälle. Rajaukset mahdollistavat esimerkiksi pelkän katseluoikeuden määrittämisen vaikkapa tuotetietojen hallintaan. Ostohinnat voidaan myös piilottaa käyttäjäryhmältä ja rajoittaa raporttien katselua.

Patruunakirjanpito

Aseiden ja patruunoiden myynti perustuu lupakäsittelyyn. Järjestelmä tukee lupien tarkistamista ja arkistointia myynnin yhteydessä sekä myymälässä, että verkkokaupassa.

Vaihtolaitekäsittely

Järjestelmä tukee marginaaliverotettavaa vaihtolaitekauppaa, halliten alv-laskennan ja raportoinnin. Vaihtolaitteista luodaan tarvittaessa yksilölliset vaihtolaitekortit, joka mahdollistaa yksilöllisen hinnoittelun ja kateseurannan.

Väri-koko -lajitelmat

Normaalin kappaletavarakaupan ohella tuotehallinta mahdollistaa väri-koko -matriisin käytön tuotteella. Tällöin jokaista väri-koko -yksilöä ei perusteta omaksi tuotteekseen, vaan tuotteelle tai mallille kiinnitetään väri-koko -matriisi, jonka avulla voidaan kerralla nähdä mm. tuotteen varastotilanne. Raportoinnissa väri-koko -matriisi parantaa tuotetasoisen seurannan ymmärettävyyttä.

Asiakashaut

Nopein tapa tunnistaa asiakas kassalla on lukemalla asiakaskortti (RFID, magneettijuova tai viivakoodi). Asiakas voidaan hakea myös nimellä, sen osalla, osoitteella tai monella muulla asiakastietoihin tallennetulla tiedolla lähe yhtä nopeasti. Kassalle valitun asiakkaan asiakastietoja voidaan tarvittaessa muuttaa poistumatta kassatoiminnoista.

kassaratkaisu-myymala

14 toimialaratkaisua, mm. Muotikaupan Liiton suosittelema

Varastosaldonäkymä

Kassanäkymässä tuotteen varastosaldo on nähtävissä heti, kun tuote on poimittu tositteelle. Varastosaldokyselyllä kassalle näytetään kaikkien varastojen tai myymälöiden saldot kerralla. Näkymästä on mahdollisuus katsoa tulossa olevia tavarantoimituksia ja milloin ne tilauksille kirjatun tiedon mukaan ovat saapumassa.

Tuotetietonäkymä

Kassalla voidaan avata näkymä kaikkiin tuotteelle kirjattuihin tietoihin yhdellä näppäimellä. Myös verkkokaupan julkaisua varten kirjoitetut kuvaukset ja tuotekuvat ovat näkyvissä kassalla. Varastosaldot, tulossa olevat lähetykset, tuotteen menekki, sekä voimassaolevat, päättyneet ja tulevat kampanjat ovat nopeasti katsottavissa poistumatta kassatoiminnoista.

Itsepalvelukassa

Itsepalvelukassalla asiakas voi valita ja maksaa tuotteet. Tulostetulla maksutositteella asiakas voi noutaa tavaran varastosta tai valita kassalla tuotteille kotiin toimituksen halutulla toimitustavalla. Tässä tapauksessa kassa muodostaa tapahtumasta verkkokauppatilauksen, joka toimitetaan asiakkaalle verkkokaupan logistiikan kautta, kuten mikä tahansa verkkokauppatilaus.

Kaupan tallennus + haku

Myyntitapahtuma voidaan tallentaa ja keskeyttää kassalla ja sitä pystytään jatkamaan myöhemmin.